CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Eny Shafina Muhammad Nasaruddin

Eny Shafina Muhammad Nasaruddin
Welcome to my blog

Wednesday, January 19, 2011



assalamualaikum W.B.T

harini hari selasa, kelas smpai kul11.30 je. kelas 9.30 aku tak pegi. sumpah aku makin wasted skrg. baru je start sem. duhh! anyway, da lame tak update blog, haha, malas na mati. buat blog ni pun saje2 je. hehe. memandangkan da lame ak tak update, aku na citer sikit la aktiviti yg dilakukan minggu lepas. aku ng kwn seramai 11 ekor pegi Genting. haha, mcm2 dugaan dan halangan menimpa tp kami tempuh dgn tabah. huhu. ktorg naik KTM pkul9.30 pagi mcm tu. then smpai da pukul 10 lebih. ktorg da terlepas bus utk ke genting. so ktorg naik van. ape yg boleh aku ckp, hmm.. mmg best giler lah luangkan mase kat genting ngn dorang sume aritu. bkn slalu boleh pegi bercuti sekejap dgn member2 gitu kan. hekk. makanan kat sane mmg mahal mcm sial la tapi. hahah, aku makan megi pon RM4. rabak duit aku. agak lame juge la ktorg berfoya foya kat atas genting tu, kul9 bertolak balik naik bus. dlm bus semua tido. haha, smpai kl sentral naik KTM balik ke Shah Alam pulak. mmg sgt adventure lahh ! sronok gilaaaaa! btw, aku tak sempat n beli cenderahati dkt kak aten. sorryyy :(















There was an error in this gadget
There was an error in this gadget