CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Eny Shafina Muhammad Nasaruddin

Eny Shafina Muhammad Nasaruddin
Welcome to my blog

Monday, August 8, 2011

theoneinamillion



One In A Million - Ne-yo

This video was uploaded as requested. tak perfect. sorry. ;)







And check this out.


Next To You - Chris Brown ft Justin Bieber








LULUH - SAMSONS










Friday, April 15, 2011

biarlah aku :)

hai! siapa aku? kdg2 aku suka ckp sorang. sbb aku rase bila aku ckp sorang2 aku dpt releasekan tension. aku luahkan semua dkt diri aku sendiri. aku rasa diri aku je yg mendengar masalah aku dan faham dgn aku. kdg2 aku melukis ape saje yg bermain di fikiran. lukisan yg dilukis tu akan menberi kepuasan kpd diri aku sendiri. tp skrg aku dah jarang melukis. takda masa. :D aku rasa aku seorang yg pelik dan sukar difahami. hanya org yg dah lama rapat ngn aku je dia tau aku mcm mana. act aku dpt melihat bahawa aku ni agak kuat marah. bkn panas baran. kalau panas baran tu aku rasa lebih teruk. hehe. kdg2 aku cpt marah bile something yg dilakukan tak menjadi. aku rasa nak marah dkt kwn2, tp sempat kejap je kluarkan perasaan tu, then aku sedar. aku tak boleh buat mcm tu. siapa la aku. dan aku juga ade kelemahan diri. aku mintak maaf kalau ada sesiapa yg pnh terasa dgn hangin sy. CHILL ;D tapi sebenarnye aku tak lah seteruk tu. just kdg2 je, susah nak nmpk aku marah actually melainkan aku dah betul2 rasa meluat dan annoyed dgn someone tu. betul tak kwn2? (tlg la sokong) -____-' hahaahah. aku tak suke marah2, aku suka bergurau dan menyakat org. haha. aku lebih dikenali sbg seorang yg friendly, happy go lucky. betul? kalau tak betul, boleh bantah. :D Hmph, kdg2 aku suka kuar sorang2. jln2 tak tentu hala, haha. gila kan. tp tu buat aku lagi rase tenang. tak serabut. kadang2 ade mase kite nak sorang2. taknak ade org ganggu. betul? betul lagi.. -____-


okay, aku tak suke menunggu. maksudnya, kalau ade org lambat. kalau nak kuar ngn aku, jgn kasi aku tunggu. huhu. itu sgt la membengangkan. aku tak suke pikir mende2 yg tak penting. aku tak suka buang masa. aku suka lepak dgn kwn2. aku sgt tak suka org tanye mende yg same byk kali dan org tu ckp mende yg sama byk kali. hehe. aku memilih. aku suka org yg kemas. ramai org kate aku ni garang. HAH? HAHAAHAH. okay, ntah la. tp tak semestinye aku marah dorang, tp dah mmg tu cara aku. aku ckp style mcm tu. nmpk garang kot. gggrgrrr~ hehe. aku tak suke mkn sayur. heh? tu pun nak citer ke. hihi. dulu mase kecik2 cita2 aku belambak. nak jd polis la, doktor la, usahawan la. skrg? adei.. aku suke mende2 yg mencabar. aku suka bersukan / extreme games. aku bkn lembik! aku kasar. okay sgt menyukai Taekwando. huh, rindunye nak training mcm dulu.. rindu kat Sir Ng. Boon Tuck yg hensem lagi baik tu. :( yeahh, aku juga lebih suka diam je kalau lepak dgn org yg aku tak kenal. act aku jadi pemalu dgn org yg aku tak rapat. hoho. aku suke pakai simple2 je, dress ape yg aku suka. aku tak suka org comment ttg pemakaian aku. itu hak aku. aku tak kacau org. :) aku suka mkn pau kaya, aku suka megi hot cup Tomyam. aku suka tlg org.. tp depends la org tu mcm mne. huhu. kalau lepak dgn kwn2 aku tak byk mulut, byk dgr je. aku tak suke cara hal org, kalau aku buat sesuatu kerja, aku tak suka diganggu. dan selagi mende tu tak menjadi aku akan buat smpai bila2. aku tak berhenti, takkan berputus asa. dan mase tu la byk ayat2 mencarut kluar dr mulut. maki diri sendiri. hehe. aku tak suka org berkira. haishh. aku mls nak lyn org yg ckp besar. aku tak kuat jelous xD aku sgt suka berkawan. kalau dah rapat tu, kdg2 aku tak kisah aku buat pape pun utk dia. aku mmg mcm ni. tp org slalu slh fhm. -.-' aku suka main gitar, keyboard. aku suka duk sorang2 dlm bilik, sbb aku ni mcm org gila. kdg2 tibe2 dpt ilham nak buat lagu. hambekkkk... aku suka buat muka. hehe.


Ingin sy ceritakan sedikit kenangan2 silam dahulu kala. zmn skolah adalah kenangan yg paling tak dpt dilupakan. sy sgt nakal, tambahan pula mempunyai kwn2 yg sgt gila iaitu group sy TRC (Tubbytoast Republic Crew) . guys, i really miss you!! :( di sini, kisah group TRC bermula. nama group ni sy yg create. haha. sumpah ntah pape. tp tibe2 plak sy suka dgn nama ni. act, sy dpt ilham dr cerita kartun Teletubbies. "Tubbytoast" tu adalah nama makanan dorang dlm citer tu. hehe. sy pun ckp la kat geng2, 'weh ape kate kite tubuh group name TRC! ' Dorang pun setuju je. kire aku lah presidennya. kahkah. sgt tak boleh blahh. sy rase dlm group tu sy lah yg paling baik. EHHHH? boleh ke ckp mcm ni? sorry kwn2. hahaha. tp kwn2 sy mmg semua kuat menyakat gila babi. selalu kenekan junior skolah. mcm2 la msalah melanda. aku slalu jd tukang gelak je, padahal dlm hati kesian kat budak2 tu. hehe. nak bahasekan diri 'Aku' lah. okay? :D mase skolah dulu, aku suka rehat awal. time bdk menengah rendah rehat, aku ngn bestfren aku fika mesti turun dulu. padahal time tu ade kelas. hehe. apa lagi, bdk nakal ni. kua kelas merayap la. ckp kat cikgu pergi toilet. dah kuar kelas tu , lalu plak kelas sblh 5 Budiman, okay ajak2 kwn2 lain, geng2 TRC ikut jln2. haha. mmg aku jln merata la satu skola. paling best. mesti singgah masuk Bilik Guru. sbb ade air-cond. sejukkan badan jap. tapi cover2 la, buat2 cari cikgu. mmg tak ah nak jumpa cikgu! nak jumpa cikgu ape pun tak tahu. hahaha. kalau jumpa cikgu disiplin mula la ketaq lutuit. hehe. okay, kat skola, takleh pakai stokin pendek. hadoi. WTH? takkan aku nak pakai stokin pnjg berjela yg boleh jd selimut plak. haha. kalau time lps abis assembly ade spot check. mmg pakat2 dgn kwn la. tlg cover. ngeh2. nasib la aku slalu terlepas. kenyit mate je kat junior2 ni. :O KAHKAHKAH. ni satu lagi prangai aku. suka pakai name tag org lain. hehe. takpun name tag aku, tp aku pakai terbalik. haaa, tak jahit pun. pakai jarum je selit name tag tu. satu hari tu ade sorang cikgu ni tanya, nape name tag awk terbalik. aku pun jwb " hah tu lah. tak prasan cikgu mase jahit tu terbalik. nt nak cabut, jahit semula la ". ohh damn.. aku suka menipu... ;D


Aku slalu tidur dlm kelas BM. huhuh. kesian cikgu tu. cikgu Noryati nama dia. dia tu baik je, tak marah pun. tp nama aku slalu naik. kene bace puisi la, novel la, jwb soalan la. kalau dia mengajar, aku agkt buku pnjg tu, then aku tido. haha. tak pun tunduk jela kat bwh, buat2 menulis. giiituuuuu~ yela meja aku kan lawa. ade mcm2 gmbr artis. termasuk la gmbr atlet squash 'Nicol Ann David'. ni semua keje mmber duk sblh meja aku la ni, si Fika. haha. hadiahkan gambar Nicol dr keratan akhbar. takpe, aku amik je. hargai kwn. hehehe. hmm, esei tuu, biasa la. kalau dah terdesak. COPY PASTE sajaaaaa laaaa ;D hmph! kalau time Science pun aku suka. lagi la aku slalu kene dgn Pn. Norizam tu. hahaha. da lah aku byk ckp dlm lab, asyik dia pggil aku. kenape time aku becakap je dia nmpk? org lain bising tak kene plak? hehee. keje pun aku slalu tak siap. huhu. patu bagi alasan buku tertinggal. yeaaa itu alasan yg kita mahu. haha. okay, mase time science aku mmg slalu kene buli dgn Nadia. haha. bapak gengster tu! senakal2 aku, aku jatuh ke tangan dia. hahaha. Nadia kau mmg lawak la gile! sbb tu aku slalu kene panggil, sbb aku duk gelak memanjang! smpai cikgu pn da bengang je. tp walau ape pun, aku berjaya score A utk Science dlm SPM dahulu kala. Alhamdulillah. ;) haa, time sejarah pun best. hahaha. Pn. Zaharah adalah cikgu Sejarah pling best! aku syukur giler dpt dia mengajar utk Form5. aku rasa, aku ni bkn la org yg slalu fokus dlm kelas. sbb aku byk main, borak2 la. hehe. tp aku paham ape cikgu ajar. cara dia mengajar mmg sgt berkesan utk aku. nama aku pun slalu naik bila time sejarah. kena bagi jwpn. aku slalu buat lawak n bagi jawapan yg tak logik. aku ingt lagi aku buat lwak " pengantin tu main acara lari dlm guni". then Pn. Zaharah said " haaa, eny.. start dah tu. mrepek dia tu. melaaalut je" sambil tersenyum. huhu. nota slalu tak siap! kalau tak siap mmg aku rase mcm nak pengsan. sbb dia akan check stiap kali ade kelas. nanti kene rotan. cukup la time nota Seni Visual dah slalu kene rotan. :D so dtg skolah awal2 pagi tu, aku copy dr org. mmg time tu tulisan mcm haukkk la. heee. adakah aku sgt nakal? tapi, aku rindu cikgu tu. erkkk.. ape kene ngene?


kalau nak cerita utk semua subjek mmg takkan abis. hahaa. haa tapi ni last. cikgu ERT aku. paling style. Nama dia Pn. Noryati jugak @ nama panggilan yg diberi oleh kami "Mama ERT" hehe. dia sgt la garang. takut rasa bila mula2 dulu. dia suka marah2. heee.. Tapi lame2 ktorg jinakkan dia. xD bila dia dah kenal ktorg lame2, dia dah boleh pegi ngn perangai ktorg. subjek ni lagi la , nota slalu tak siap. haaahahaha. kene rotan tu mmg dah jd lumrah pd ktorg. heee. kalau korang bercakap mase die tgh mengajar, siap korang. Botol Gam yg besar botol air tu akan terbang kat korang. :D walau bgaimanapun, kelas dia sgt sempoi sambil boleh duk bersila atas kerusi di dlm bilik masakan. xP

Rasanya sgt la byk lagi cerita pasal zmn skolah ni. hehe. nanti akan aku ceritakan lagi. cehhh.. mcm la orang suka sgt. hahaha. ikhlas diri ini berkata, aku sgt la pemalas. hehe. aku mls study. tp mase dah nak dekat2 exam tu br la mcm tersedar sikit. so rajin la study masa tu. campur plak dgn tambahan ilmu yg dapat mase tuition. alhamdulillah, aku dpt result yg bolehhh laaa. hehe. aku tak expect dpt mcm tu, wlaupun takde la straight A's. Tapi aku tahu sendiri tahap aku smpai mana je dan aku berbangga serta berpuas hati dgn diri sendiri yg tlh berusaha. terima kasih di atas doa dr kedua ibu bapaku. thank you! love you ;)

kdg2 kita tak dpt nak jujur sbb nak jaga hati kedua2 belah pihak. kdg2 ape yg kita buat tak semua org boleh terima. kdg2 kita buat baik pun, org tak nmpk. kdg2 kita tak boleh terlalu menjaga hati org, sbb hati kita sendiri tak terjaga. kdg2 kita ingt kat org , org bukan ingt kita pun. kdg2 kita takde pun, org lain tak kesah pun. kdg2 kita tak kisah kita susah, asalkan dpt tlg kwn. kdg2 ape yg kita buat semuanya tak betul. kdg2 kalau kita terlalu mngikut perasaan, mesti jd bertambah teruk. kdg2 kita syg seseorang, tak semestinya org yg same akan sygkan kita. kdg2 kita rase kita ni dah perfect, tp sbnrnye takkk! kdg2 kita suka ikut ckp kwn. kdg2 kita tak dpt nak beza mana baik mana buruk. kdg2 kita tak dpt nak lawan atau membantah, walau mende tu salah.

Hmph, Sebenarnye, aku tak tahu la aku ni baik ke tak :DD

Wednesday, March 16, 2011

Cinta Sesatku



ini lagu terbaru dr sy, bertajuk Cinta Sesatku. br buat kelmarin. huhu. btw, vid yg direkodkan tak berape jelas dan tak best. dgn suare sy yg tak konsistennya, dgn pitch lari, nynyi terkucil, tak cukup nafas dan blablablabla.. ahh lantak lahh. sy bukan vocalist pun. zzzzzzzzz. xD haha, ape ape pun ingin sy beritahu, ni first recording. so jgn terlalu berharap dgn harapan vid ini mempunyai kualiti yg tinggi. insyaAllah nt sy buat vid yg lain xD

p/s : sila bg komen anda okay. pasal lagu, jgn komen suare! sorry nyanyi out xD

video


CINTA SESATKU BY ENY SHAFINA (KUCING HIJAU)


Cinta menyesatkan hati dan perasaan

Aku slalu terjatuh dgn mainannya

Adakah ini suratan


Aku tak berdaya melawan sakit di kecewakan

Slalu ditinggalkan, dibiarkan

Utk terus berharap


*Hinakah aku

diperlakukan sebegini oh tuhan

Aku tak mmpu

melepaskan segala amarah


Dan ku sedari ku bkn

sempurna utk semua

Aku selalu terbuai

dgn kemesraan yg penuh kepalsuan


Apa lagi harus ku lakukan

Tuhan tlg berikan semangat

Aku tertewas utk sekian kali

Smpai bila harus begini


Saturday, March 12, 2011

Berita Nightline TV3

ini berita terbaru ttg UMP (Universiti Malaysia Pahang) oleh sy Datuk Eny Shafina mewakili Perdana Menteri Malaysia. HAHAHA




video

Tuesday, March 8, 2011

koleksi video aku!

1) video ni mase zmn sy skola dulu dah, mase form5 kot? haha, br na kenal2 ngn music2 ni. nyanyi pun mcm haram je. mase ni ktorg lepak kat Alor Akar, Kuantan dgn Neesa, Indra n Aza. ramai bile org tgk vid ni, die tanye, "betul ke kau nyanyi? tak nmpk pun mulut gerak?". hahaha. sbenarnye mmg aku tgh nynyi pun, tapi cover bg tak nmpk sbb malu mase tu. kan ade org record. sambil nyanyi then buat buat busy. haha





2) Time ni plak, mase practice ngn band aku (Kucing Hijau) di Wangsa Maju. studio slh seorang dr bandmates KH. aku dtg KL semate2 nak practice ni. kakak aku teman skali. mula2 nak balik hari, tp memandangkan keadaan tak mengizinkan, aku bermalam kat KL sehari. konon ni practice utk Prom nite SMK TTDI tp last2 tak jadi plak job tu. hmm, takpelah, janji dpt practice ngn band sudeyyy. -.-'





3) haa ni.. ktorang kat studio fakulti je. aku ngn amy ataupun dikenali sbg Takashi nakamura main lagu kiss the rain by yiruma saje2 je. haha, main dua org plak tu. hmm, biase la bosan2 je mmg ktorg pegi tekan piano. hehe





4) lagu ini bertajuk hantu. ni lagu dr band sy, Kucing Hijau. Btw, part vokal belum di record lagi. insyaAllah jika ade kelapangan mase nt akan kami record. err, saje menyemakkan vid ni dgn gambar diri sendiri. hahaha :)





5) haaa ni lagi mcm bangang. aku pergi jamming lagu sendiri kat tmpt karaoke. hahaha! pasang minus one, letak kat mic. hambekkk! haha. ni pun lagu hasil ciptaan aku sendiri bertajuk Sedar. :)





6) errrrr... hahaha, vid ni just for fun. kebosanan di rumah ku. hehe. menyanyi haukkkkkkk! bye -.-'



p/s : na tgk lagi vid2 yg tak menarik dan membosankan dr sy search la kat youtube ye. haha. kalau nak la kan. *mcm la best sgt =.='

khas utk mu awiez



Di atas permintaan Awiez, sy tujukan video ini utk beliau. sudah lama beliau nak sy mainkan lagu ini. haha, ni pun video ala kadar je, dgn slh lirik nye, nynyi tak betul nye. sorry! nt sy buat yg baru okay. buat mase skrg sy na penuhi permintaan anda yg telah lame ni dulu. hehe. bye



Nevershoutnever - Losing It


video

Saturday, March 5, 2011

Jereny & Jeremy




Pd hari Sabtu yg terang dan nyaman, aku bangun dan gagahkan diri utk bangun dari tidur yg nyenyak senyenyaknya pd pukul12tgh hari. tu pun sbb da serabut dgn handphone yg tak henti2 masuk msg dgn ade org call. haha. kalau tak, jgn harap na bgn lagi. huhu, tp kalau weekend jela mcm ni. biasa la student kann. xD aku bingkas bangun dr kamar ( toto ) yg disediakan oleh amy ( takashi nakamura ) dan bergegas ke bilik air utk mandi. sebelum aku menggerakkan diri ke bilik air, aku singgah dulu di bilik amy & sya utk mengambil sekeping tuala. haha. act aku tidur rumah diaorg. haa. kemudian aku mandi, dan selepas itu aku reply semua message yg di terima oleh ku dgn hati yg seronok. ( sbb br lepas mandi ) hoho. pd hari ni aku nak ke Puncak Alam, ke rumah kakakku, Emy Sherafiza sbb nak tgk haiwan kesayangan kami ( tikus belanda ) yg br kami bela.. huhu. kami bela 2 ekor, sekor kakak aku punye ( Jeremy ), sekor lagi aku ( Jereny ). Jereny ade dua name. name inggeris die Jereny, name korea die Ji Hoo. hahaa. hmmm, sejak kakak aku beli, die yg menjage mereka. so Jereny masih tak mendapat sentuhan kasih syg lagi dr aku. haha.

So, skrg ni aku hanya menunggu si Amy dan Sya bangun. tak lupa Mie pun ada skali ye. dan die tidur same toto dgn aku. haha. lepas dorang da bgn mandi semua, ktorg pergi mkn kat sek18. kemudian tanpa melengahkan mase, kami meneruskan hajat kami ke Puncak Alam. ktorg bertolak pd jam 3lbih mcm tu la kot. Dlm 4ominit + jln jem smpai la kat umah sewa kakak aku.

Mase tu aku dptlah pegang Jereny n Jeremy for the first time!
haha, dorang sgt liar! nak2 lagi Jereny. haiyyoo! susah giler na pegang die, die penakot. kesian die. tp lame2 bila belai die, die okay la skit. sungguh comel yaww.. hekk. aku mcm takleh na bwk Jereny n Jeremy tu balik kat Shah Alam utk aku jage lagi. sbb aku rase mcm aku sgt busy, tak dpt jage buat mase ni. kesian plak dorang nt. so biarlah kakak aku je yg jage dua2 tu skrg. dlm kul5lbih ktorg gerak balik Shah Alam. da smpai S.A ktorg terus pegi Tasik Shah Alam. jln2 jela sambil bergambar. hahaha. tu jela yg aku na citer kot. okay lah selamat mlm! :)




Jereny & Jeremy tgh mkn n minum

video





Friday, March 4, 2011

frustrated

okay kali ni aku nak tunjuk hasil kerja aku yg tak menjadi. actually aku br je try test gune software baru ni iaitu Auto Movie Creator. software utk edit2 video la ye. hmm, tp software ni bg aku mcm taikkk la jugak. sbb free trial, so dia punya hasil mcm haram la plak. dah la aku amik mase yg lame na siapkan mende ni smpai tak kuar umah. mkn pun tak lagi. skrg da pukul9. aku just mkn megi n koko krunch je ptg td kul3 kot. aku mmg jenis mcm ni. kalau da buat sesuatu, aku tak kan berganjak pegi mane2 sebelum ape yg aku buat tak siap lagi. huhu. so kalau kwn2 ajak aku pegi mane2 pun, aku maybe tak ikut kot. hmm tgk keadaan la, kalau situasi da memakse aku akan tinggalkan je kerja yg aku tgh buat. mana la tau tiba2 umah terbakor ke kan, mampos aku kalau buat degil taknak kuar jugak. hahahaha. so plan aku lps ni myb aku nak mandi2 then kuar pergi cari makanan kat mane2 tong sampah yg berhampiran. nak kongkong sampah mcm anjing. hahaha, takdelah aku gurau je. takkan la aku na buat mcm tu, aku nak kuar g mkn KFC lahh(Kentucky Fried Chicken) *kalau ade org tak tau* haha. haaaa kemainn lagi tmpt mkn dia. tu pun kalau duit aku ade la, tp rase mcm ade 50sen je. -.-' tp takpe, aku akan bekerja keras. aku akan usahakan sendiri cari duit! aku takkan mintak ngn org, aku takkan berputus asa pergi kat tgh2 jalan atau di mana2 bus stop utk meneliti dgn tekun samada duit syiling ade tak yg ditinggalkan. hahaha. okay la stop mrepek. aku na bersiapkan diri ni, pergi latihan kawad mlm2.hahahaa bye :)

p/s : ni haa video yg at last tak jadi, alang2 dah buat kan, aku tunjukkan jela. tgk lah kat atas video tu! setiap mase ade tulis Auto Movie Creator Trial Version. Please Purchase. weiii mmg cilake betul cara kau promote! rosak vid aku. gggrrr~!

video

Wednesday, March 2, 2011

EEEUUWW

i wanna share you this video. anwar hadi is a very creative person! haha, more importantly, this makes me laugh!








sy pun setuju dgn dia. mmg budak2 sekarang suka taip msg mcm tu.
na tambah2 huruf W kat blkg. adoiii, awatnya? mcm lagi susah je org yg trime msg tu na bace? mmg la nmpk stylo pd korang,
tp pd buat seksa hati dan perasaan org yg membacenye.
sy rase mcm lagi lambat je na menulis kalau kita duk tulis W W tu.
kalau eja mcm biasa kan senang? tak gitu? mcm mane kalau anta msg kat org yg tak paham langsung dgn cara msg mcm tu? contohnye parents ke. wooo, confirm dia org tak paham punye n kalau aku lah tulis mcm tu mmg kene maki kottt! haha. this tabiat annoys me so much too. haha. but ape pun, we should respect org lain kan.
okay sorry kalau terasa.just na share je. xD

Tuesday, March 1, 2011

al-kisah gitar




hey! sorry la kalau blog aku ni mcm takde ape yg menarik sgt na di tgk. sbnrnye sy tak minat sgt na update2 or cara pasal blog. haha

okay,

harini aku nak share ngn korang ttg kemerepekan aku becakap pasal gitar. haha, btw, ade sikit2 aku cter kan psl pengalaman aku selama aku belajar main gitar ni. byk jugak lah halangan dan dugaannye. haha



sorry muke agak terbelagak mule2. haha

video

okayy finee slh chord -.-

video

start mencaci

video

errrr annoying -.-'

video


sorry kalau terase ke ape. haha. buat vid ni just saje2 lah. aku mmg mcm ni. hehe. ok assalamualaikum ;)

p/s : kalau korang prasan la, dlm vid ni aku byk sebut perkataan 'sebenarnye'. sebenarnye, sebenarnye, sebenarnye. argghhh!

Monday, February 28, 2011

Fahami Aku



video


this is my own composition. haha. btw, lagu ni just simple je. dengar dengarkan lahh ;)


Fahami Aku - Eny Shafina

pernahkah engkau tahu apa yg ku rasa,
ttg yg kau rasa.. ooo
ketabahan dirimu mmbuatku
menyanjungmu (2x)

* rasakan getaran, jgntungku
itulah kekuatan cintaku
ku lemah bila kau tiada,
bagaimana inginku harungi hari tanpamu

c/o
kau yakinkan diriku
kan slalu disisiku
dan tak pernah meninggalkanku
wlaupun ku tak bisa meluangkan masaku
utk bersamamu selalu

ulang *
ulang c/o

sampai nnti kah engkau kan terus menantiku
kupohon kau fahami aku
bkn keinginanku utk jauh darimu
jgn kau meminggirkan aku
difikiranmu


Wednesday, January 19, 2011



assalamualaikum W.B.T

harini hari selasa, kelas smpai kul11.30 je. kelas 9.30 aku tak pegi. sumpah aku makin wasted skrg. baru je start sem. duhh! anyway, da lame tak update blog, haha, malas na mati. buat blog ni pun saje2 je. hehe. memandangkan da lame ak tak update, aku na citer sikit la aktiviti yg dilakukan minggu lepas. aku ng kwn seramai 11 ekor pegi Genting. haha, mcm2 dugaan dan halangan menimpa tp kami tempuh dgn tabah. huhu. ktorg naik KTM pkul9.30 pagi mcm tu. then smpai da pukul 10 lebih. ktorg da terlepas bus utk ke genting. so ktorg naik van. ape yg boleh aku ckp, hmm.. mmg best giler lah luangkan mase kat genting ngn dorang sume aritu. bkn slalu boleh pegi bercuti sekejap dgn member2 gitu kan. hekk. makanan kat sane mmg mahal mcm sial la tapi. hahah, aku makan megi pon RM4. rabak duit aku. agak lame juge la ktorg berfoya foya kat atas genting tu, kul9 bertolak balik naik bus. dlm bus semua tido. haha, smpai kl sentral naik KTM balik ke Shah Alam pulak. mmg sgt adventure lahh ! sronok gilaaaaa! btw, aku tak sempat n beli cenderahati dkt kak aten. sorryyy :(















There was an error in this gadget
There was an error in this gadget