CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Eny Shafina Muhammad Nasaruddin

Eny Shafina Muhammad Nasaruddin
Welcome to my blog

Tuesday, April 27, 2010

the best day ever !




da 2,3 hari xslere mkn..nmpknye ak akan kurus balik la kot. penat2 naek berat badan sampai tough mcm ni. harini xde mood sket , letih,penat,tired,xdaye..ahaa.. bdn pon rase xbetenage mcm biase.myb kene ujan td kot.exam aural kul2 td pon agak boleh tahan ah.pening ak,bt overall ok laa.. ak expect soklan lbih susah pd tu..tp alhamdulillah la xsusa sgt wlaopun bole thn gak a susa dy.tp boleh buat a walaupon susa.ape ak ckp ni.ahahah ! hah, td ak da jumpe new fakers. bangang pny fakers. dasar mulot tempayan,mulot xde zip , mulot longkang , mulot puake. da la xreti simpan rahsie,patu ckp mende ntah pape kat org laen.bengang je. kalo depan muke, da tumbok idong kau. bia patah.. beli la kau idong baru. tp biarlah,sabar je dulu,kite tgu mende yg lagi teruk dr die,,br hentam habis. ntah la nape,makin na akhir2 sem ni,mkin ramai pulak yg da tnjuk belang masing2.. huh, ramai2.. thats a lot of fakers in this world. has anyone ever wondered why the world is the way it is,? just stop being the fakers,pegi smayang byk2.. look at the world around u n realize whats going on ! jgn na sibok hal org, na jd stalker terhebat lah konon..haha, I LOVE U , BORINGGG bye ~!

Saturday, April 24, 2010

memang aku, bkn kau

25 April 2010

12.43 am


aku kua lepak barra ngn puake 5, skg da xjadi puake 6..kua2 umah je,pegi kat kete,aku da tecengang..tgk lampu kete dok bekelip2..abes aku..abes ! rupenye 2jam lepas ade org xtutup pintu kete ak kemas. hah, memang ! memang xboleh idop lah kete tuh..memang aku ! memang aku nak menangis la.huhu,ak call abah ak , then dy explain la na wat mcm mne.. fuohh,mmg gempak a..leynda,ila, sya,amy,apiz yg tolak kete.haha,da tolak skali,xjadi,lepas tu dorang tolak kete aku reverse ke blkg balik sbb da xde space kat depan na tolak.bile tolak ag skali,br start..best gile siot ! ak berjaye buat enjin idop balik.haha..satu pengalaman weh ! aku hargai giler2 dgn bantuan mereka yg mengeluarkan peluh dan keringat na tolak kete ak.ahaha..thanks babe ! korang mmg ! memang best !




1.15 am


sesampeinye kami di sane,oder air..patu maen amek2 gmbr.wohoho.. hah, tuuu yg penting ! da la meja thuyung hayang..xleh letak tgn,nt tebalik mknn atas meja..hah mmg ! mmg aku lah yg kene pon kalu terjadi..then kami kami sekalian borak2 di antare satu puake ke puake..luah perasaan..ahahahha..oiiyoii ! =P





3.25 am


da sampai kat kete,kete ak xboleh stat lagi.. haihh,memang aku.. memang aku panassss~ kene la mntk tlg dorang tolak lagi.ahaha..thanks kwn2..hohehohehohe =p then balik uma tido !

24 April 2010

4.00 am



aku lepak lua umah puake ngn along..tgk dy isap pen..hahaha,tuttt*.aku borak2 ngn dy, citer mcm2 kat along.. along best,suke dgr adek cter,luah pape..selfish ! ahaha, along je taw.. ktorg borak2 lame smpai da rase nyampah borak satu same laen,lepas tu masuk umah.lepas tu tibe2 aku da jadi giler meroyan mcm biase.HAHAHA. aku suke nyakat along. wat die tekejut. die kua toilet je,aku sergah die baekk punye..hahaha,tekejut berukk die,mmg menjerit ah.. lps tu aku lak masuk toilet tu,bile kua je ak da agak dah..mesti ade udang di sebalik batu nih.. gelap semacam je,aku da jln slow2 ni,ingt ade org nyorok blkg pintu, tp xde..teruskan berjalan , tibe2 ade puake giler sergah aku kat tepi dinding ! babiiiiii !tekejut nak mampuih aku,terus lari masuk bilik.hahaha. along ! tggu kau ! dendam tetap dendam.nantikan episod seterusnye ! hmmphh !!




5.00 am



tibe2 aku rase serbe salah kat sorang mamat ni.dulu aku agak kurang ajar sikit kot ngn dy.. aku rase aku xlyn dy ngn baek.tp tu la ,sbb aku tak suke prangai dy yg agak over sumtimes n annoyed la. aku text die,ak mntak maap..tp dy kate aku tak buat salah.ok la tuh..pape jela..asalkan aku da mntk maap.n kwn mcm dulu balik. dy kate xpe n dy still na tgu aku.. hah? MOTIF ?? tgu la pah cerohhh ! hahah




2.30 pm



bngun kul 1 lebih ,lps tu bsiap g bli nasik kat MBSA then mkn kat kedai vampire (D.E) haha..lepas tu g fac , record lagu.lagu tu aku ngn putra compose.. dy carik chord,aku cari melody.then aku ngn leynda vokalnye..sore leynda mmg gempak,aku mcm bese a..ke laut..=P lirik tuh kwn putra punye,dy yg suh ktorg tlg dy..wlaupon xbrape perfect,tp aku ttp gumbire aa,eala tu satu pengalaman la kan kan?? ckp 'kan' cepat ! hahahaha, ~puaka six~



6.45 pm



aku ,ila,leynda g tgk uma sewa yg bakal menjadi milik ktorg sem dpn. naek kete apiz. umah bapak ah,mcm banglo.. lawa lak tu. bile da sampai , ktorg masuk a dlm uma tuh,perghh..bpk besa..leh maen futsal kott ruang tamu dy.. tgk bilik pulak, perghh ! besa gak la, katil double dacker, lepas tu stiap bilik, perghh ! ade tB , bilik air stiap bilik ade. pastu ,perghh ! ade wireless p1 WIMAX,haha.tu yg penting kott? =P washing machine, dapur gas,freezer,kipas ,lampu ! mmg best gak la.heheh.arap2 jadi lohh..=)

Friday, April 23, 2010

keje aku

10.45 pm
aku potong rambut amy smlm,ala2 rain.ahaha,terer gk aku upenye .slame ni aku ptong rambut sendiri je,repair2 sendiri...tak penah potong rambut org.slalu potong rambut haiwan. then aku urot tangan si leynda gondorono tu sampai patah.alhamdulillah da sembuh.. skarang dia da ade tangan baru.ahaha..



12.00 am
lepas tu,smlm ktorg kua g lepak..dgn amy,sya,ila,leynda,apiz.. amy ngn sya naek kete aku,leynda naek kete baby dy,ila jln kaki.haha..gurau. sampai2 kat sane, ktorg oder la air,lepas tu kan..haihh..tibe2 ! ade la sorang mamat ni g mintak shisha.ahaha,ktorang lepak sambil shisha.aku xshisha pon,tgk je dorang tiup asap bekepul2.haha,pecaye ke? kepale hotak laa..ktorg lepak bkn saje2,tp lepak sambil belajar.blaja bahase melayu.. belaja bina ayat dpd pekataan mengeksploitasi ,sepet,muncung.heee..leynda mmg giler, ila pon gler sampai sume bende aku ckp sume xboleh.aahaha,amy ngn sya pulak xcare kat org laen da,manje2 la korang.huhu..tp leynda xlame aktif,skejap je da slow.. bile da boring,na g uptown smlm,tp da kul 2lbih.. uptown da tutup. so balik tido la
!






leynda gondorono



ila



2.50 am
tp balik uma aku xtido ag,xleh tido.. ade sumthing kot . tak tau nape aku pelik mase tu, aku da buat sesuatu keputusan yg mengejutkan diri sendiri juge.haa, ape ape? kul6 br bole tido.sbb ape ek? myb sbb aku tido atas katil bukan aku punye. =)

oiiyoi !

hehe, aku baru kat sini..b4 ni pnh tpkir na buat blog.tp..malley aku..xde mase.ni pon takde mase.tp saje saje je.HA HA.ALAMAK?! bye
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget