CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Eny Shafina Muhammad Nasaruddin

Eny Shafina Muhammad Nasaruddin
Welcome to my blog

Friday, March 4, 2011

frustrated

okay kali ni aku nak tunjuk hasil kerja aku yg tak menjadi. actually aku br je try test gune software baru ni iaitu Auto Movie Creator. software utk edit2 video la ye. hmm, tp software ni bg aku mcm taikkk la jugak. sbb free trial, so dia punya hasil mcm haram la plak. dah la aku amik mase yg lame na siapkan mende ni smpai tak kuar umah. mkn pun tak lagi. skrg da pukul9. aku just mkn megi n koko krunch je ptg td kul3 kot. aku mmg jenis mcm ni. kalau da buat sesuatu, aku tak kan berganjak pegi mane2 sebelum ape yg aku buat tak siap lagi. huhu. so kalau kwn2 ajak aku pegi mane2 pun, aku maybe tak ikut kot. hmm tgk keadaan la, kalau situasi da memakse aku akan tinggalkan je kerja yg aku tgh buat. mana la tau tiba2 umah terbakor ke kan, mampos aku kalau buat degil taknak kuar jugak. hahahaha. so plan aku lps ni myb aku nak mandi2 then kuar pergi cari makanan kat mane2 tong sampah yg berhampiran. nak kongkong sampah mcm anjing. hahaha, takdelah aku gurau je. takkan la aku na buat mcm tu, aku nak kuar g mkn KFC lahh(Kentucky Fried Chicken) *kalau ade org tak tau* haha. haaaa kemainn lagi tmpt mkn dia. tu pun kalau duit aku ade la, tp rase mcm ade 50sen je. -.-' tp takpe, aku akan bekerja keras. aku akan usahakan sendiri cari duit! aku takkan mintak ngn org, aku takkan berputus asa pergi kat tgh2 jalan atau di mana2 bus stop utk meneliti dgn tekun samada duit syiling ade tak yg ditinggalkan. hahaha. okay la stop mrepek. aku na bersiapkan diri ni, pergi latihan kawad mlm2.hahahaa bye :)

p/s : ni haa video yg at last tak jadi, alang2 dah buat kan, aku tunjukkan jela. tgk lah kat atas video tu! setiap mase ade tulis Auto Movie Creator Trial Version. Please Purchase. weiii mmg cilake betul cara kau promote! rosak vid aku. gggrrr~!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget