CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Eny Shafina Muhammad Nasaruddin

Eny Shafina Muhammad Nasaruddin
Welcome to my blog

Tuesday, March 1, 2011

al-kisah gitar




hey! sorry la kalau blog aku ni mcm takde ape yg menarik sgt na di tgk. sbnrnye sy tak minat sgt na update2 or cara pasal blog. haha

okay,

harini aku nak share ngn korang ttg kemerepekan aku becakap pasal gitar. haha, btw, ade sikit2 aku cter kan psl pengalaman aku selama aku belajar main gitar ni. byk jugak lah halangan dan dugaannye. haha



sorry muke agak terbelagak mule2. haha


okayy finee slh chord -.-


start mencaci


errrr annoying -.-'



sorry kalau terase ke ape. haha. buat vid ni just saje2 lah. aku mmg mcm ni. hehe. ok assalamualaikum ;)

p/s : kalau korang prasan la, dlm vid ni aku byk sebut perkataan 'sebenarnye'. sebenarnye, sebenarnye, sebenarnye. argghhh!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget